DIVER TOOL KIT

49.99 

Description

415726

The Diver Tool Kit is an indispensable tool to have in your dive bag to solve small problems. Packaged in its case it allows you to safeguard your dive by fixing minor malfunctions.

The main features of the Diver Tool Kit are:
– N°2 Roller spanners
– N°1 Small pliers
– N°1 Cutter
– N°1 Punch
– N°1 Allen wrench n°4 for regulator
– N°1 Handle for inserting to create 15 tools: screwdrivers, allen keys and more
– Practical zipped case.

Paketa e veglave të zhytësit është një mjet i domosdoshëm që duhet të keni në çantën tuaj të zhytjes për të zgjidhur probleme të vogla. I paketuar në kasë, ju lejon të mbroni zhytjen tuaj duke rregulluar keqfunksionime të vogla.

Karakteristikat kryesore të Kompletit të Veglave Diver janë:
– N°2 çelësa me rul
– N°1 Pincë e vogël
– N°1 Prerës
– N°1 Punch
– N°1 Pikëllim allen nr.4 për rregullator
– N°1 dorezë për futje për të krijuar 15 vegla: kaçavida, çelësa allen dhe më shumë
– Këllëf praktike me zinxhir.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DIVER TOOL KIT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *