DEVIATORE STACCA BATTERIA 300A

54.88 

Description

 3939176

Descrizione

Deviatore staccabatteria per usare una o più batterie e staccare la corrente. Amp. 300/30’ intermittente. Amp. 175 in continuo. Terminali in ottone Ø mm. 10. Dim. mm. 135 x 135 x 75 h. Posizioni di funzionamento: OFF-1-2-BOTH.

Unità di misura N

Përshkrim

Çelësi i ndërprerësit të baterisë për të përdorur një ose më shumë bateri dhe shkëputni energjinë. Amp. 300/30 ‘me ndërprerje. Amp. 175 vazhdimisht. Terminalet prej bronzi mm. 10. Dim. Mm. 135 x 135 x 75 orë. Pozicionet e funksionimit: OFF-1-2-T BO DYT.

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DEVIATORE STACCA BATTERIA 300A”

Your email address will not be published. Required fields are marked *