DEKAP DETERGENTE

25.00 

Description

6440022

Descrizione

Detergente decapante per la pulizia a fondo di gommoni e imbarcazioni. Grazie al suo alto potere detergente e sgrassante, rimuove rapidamente lo sporco dalle superfici trattate senza intaccarle, eliminando striature e ripristinando il colore. Flacone con spruzzatore ml 900. Conf. 12 pz.

Unità di misura

N

Përshkrimi

 

Detergjent për pastrimin e plotë të anijeve dhe gomoneve. Falë fuqisë së lartë pastruese, ai largon shpejt papastërtitë nga sipërfaqet e trajtuara pa i dëmtuar ato, duke eleminuar vijat dhe duke rikthyer ngjyrën. Shishe me spërkatës ml 900

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DEKAP DETERGENTE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *