CUFFIA LAVAGGIO MOTORI

19.99 

Description

 2727625

Descrizione

Cuffia lavaggio motori fuoribordo e gruppi poppieri con afflusso di acqua da un lato con attacco rapido tipo giardinaggio. Forcella in acciaio plastificato con ventose tonde in gomma Ø mm.90

Unità di misura N

Përshkrim

Motori i jashtëm dhe kapaku i larjes së njësisë së ashpër me prurjen e ujit në njërën anë me bashkim të shpejtë të tipit kopshtarisë. Pirun çeliku i veshur me plastikë me gota thithëse gome të rrumbullakëta Ø 90 mm

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CUFFIA LAVAGGIO MOTORI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *