CORRETTORI D’ASSETTO ELETTROMECCANICI 12V.

594.88 

Available on backorder

Description

 5454815

Descrizione:

Correttori d’assetto elettromeccanici a 12 V, completi di pannello di comando e cm. 70 di cavo. E’ un nuovo meccanismo racchiuso nel cilindro; un motorino elettrico aziona una serie di ingranaggi che a loro volta azionano il pistone. Sono precisi e potenti comparabili ai modelli idraulici. Corsa mm. 61

Unità di Misura:

CP
Perkthimi:

5454815

TRIMMERS ELEKTROMEKANIK 12V.

Përshkrim:

Skeda elektromekanike të zbukurimit 12 V, të kompletuara me panelin e kontrollit dhe cm. 70 të kabllit. Shtë një mekanizëm i ri i mbyllur në cilindër; një motor elektrik drejton një seri ingranazhesh të cilat nga ana e tyre drejtojnë pistonin. Ato janë të sakta dhe të fuqishme të krahasueshme me modelet hidraulike. Goditje mm. 61
Njësia matëse:

CP

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CORRETTORI D’ASSETTO ELETTROMECCANICI 12V.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *