CORDURA BACK PACK

50.00 

Category:

Description

CORDURA BACK PACK

465297

A extremely light weight duffel bag with a sporty, minimalist design that includes a pocket for larger objects with a dual zipper.

Also includes two larger sidepockets, handles and adjustable removable straps for added flexibility.

Perkthimi

Një çantë me peshë jashtëzakonisht të lehtë me një dizajn sportiv, minimalist që përfshin një xhep për objekte më të mëdha me një zinxhir të dyfishtë.

Përfshin gjithashtu dy xhepa anësor më të mëdhenj, doreza dhe rripa të lëvizshëm të rregullueshëm për fleksibilitet të shtuar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CORDURA BACK PACK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *