Torch EOS ALPHA

110.00 

Category:

Description

425663

DESCRIPTION
The Mares EOS Alpha flashlight is a compact monoled underwater light. Powered by 4 x 1.5V AA batteries. Easy to use and comfortable for immediate use during your freediving dives.

• 1 watt monoled
• Polycarbonate reflector (focused beam)
• Magnetic slide switch with continuous on or off position
• Powered by 4 x 1.5v AA batteries (not included)
• 90 minutes of continuous runtime, 210 minutes with 60 second on/off intermittent
• Waterproof up to 50m

PERKTHIM:

PËRSHKRIM
Elektrik dore Mares EOS Alpha është një dritë kompakte e vetme nënujore. Mundësuar nga 4 bateri AA 1.5V. Lehtë për t’u përdorur dhe komode për përdorim të menjëhershëm gjatë zhytjeve tuaja të lira.

• 1 vat i montuar
• Reflektori polikarbonat (rreze e fokusuar)
• Ndërprerës magnetik rrëshqitës me pozicion të vazhdueshëm ndezës ose fikjeje
• Mundësuar nga 4 bateri AA 1,5v (nuk përfshihen)
• 90 minuta funksionim të vazhdueshëm, 210 minuta me 60 sekonda ndezje/fikje me ndërprerje
• I papërshkueshëm nga uji deri në 50 m

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Torch EOS ALPHA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *