COPRIPARABORDO POLYFORM “A”

27.69 

Available on backorder

Description

 1515306BK

Descrizione

100% poliestere elasticizzato, lavabile a 40°C in lavatrice, non opacizza le fiancate, dispositivo autobloccante che ne evita la perdita e facilita il montaggio, elevata resistenza all’usura. Copertura totale per i modelli a pera. Venduti a coppia. Ø cm. 29, Lung. cm. 37, Mod. A1

Përshkrim

Poliestër 100% shtrirje, lahet në makinë në 40 ° C, nuk i zbeh anët, pajisje vetëmbyllëse që parandalon humbjen dhe lehtëson montimin, rezistencë e lartë ndaj konsumit. Mbulim i plotë për modelet në formë dardhe. Shiten ne dyshe. Ø cm. 29, Gjatësia cm. 37, Formulari A1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COPRIPARABORDO POLYFORM “A””

Your email address will not be published. Required fields are marked *