COPERTA TERMICA ARGENTO/ORO

6.00 

Available on backorder

Description

 1010192

Descrizione

Coperta isotermica impedisce l’ipotermia in azioni di salvataggio di feriti o malati, conservando il calore del corpo del paziente stesso. Protegge dal freddo con il lato argentato rivolto verso il corpo e dal caldo se rivolto verso l’esterno. Dim. cm. 160×210.

Unità di misura N

Përshkrim

Batanija izotermale parandalon hipoterminë në shpëtimin e personave të dëmtuar ose të sëmurë, duke ruajtur nxehtësinë e trupit të vetë pacientit. Mbron nga i ftohti me anën e argjendtë të drejtuar nga trupi dhe nga nxehtësia nëse shikohet nga jashtë. Madhësia cm. 160×210.

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COPERTA TERMICA ARGENTO/ORO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *