BUSSOLE IRIS 100

128.00 

Available on backorder

Description

P63874

Descrizione

Bussola Iris 100 Ø apparente della rosa mm. 70. Bussola universale di rotta per rilevamenti, può essere montata su qualsiasi piano verticale e orizzontale con l’apposita staffa a clip studiata per non impigliare i cavi delle manovre. Protetta contro gli urti da un collarino di rivestimento in elastomero soffice. Rosa conica a doppia lettura su supporto cardanico che la mantiene sempre orizzontale. Galleggiante, ideale per imbarcazioni come Kayak, canoe, battelli da pesca. Fornita completa di foderina di protezione, staffa e viti di montaggio. Illuminazione tramite diodi led alimentati da una batteria (non fornita) da 1,5 V tipo LR03 AAA. Peso g. 295

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

P63874

BUSULL  IRISI  BLU PA NDRICIM

Përshkrim

Compass Iris 100 E dukshme Ø e trëndafilit mm. 70. Busulla universale për rilevim, mund të montohet në çdo rrafsh vertikal dhe horizontal me kllapa të posaçme të kapur të projektuar për të mos ngatërruar kabllot e manovrave. E mbrojtur nga goditjet nga një jakë e butë e veshur me elastomer. Trëndafil konike i leximit të dyfishtë në mbështetjen e gimbalit që e mban gjithmonë atë horizontale. Float, ideale për anije të tilla si kajakë, kanoe, anije peshkimi. Ofrohet i kompletuar me kapak mbrojtës, kllapa dhe vida montimi. Ndriçimi nga diodat LED të mundësuar nga një bateri 1.5V  LR03 AAA (nuk jepet). Pesha gr. 295.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BUSSOLE IRIS 100”

Your email address will not be published. Required fields are marked *