BRITTANY COOKING

1,917.90 

Available on backorder

Category:

Description

 2402336

Description

3-burner stainless steel cooker with tempered glass door, oven (capacity 19 L, capacity 1500W) equipped with grill (capacity 1350W). Equipped with safety thermocouple, side flame guards, cast iron burners, anti-roll pot stop, oven door lock, and Cardan support (tilting). Beveled back to facilitate lateral installation. Electric ignition. Use with propane/butane gas, connection pressure 30 bar.

units of measure

N
Perkthimi:

Referenca: 2402336

KUZHINA ME FURR / / GRI

Përshkrim

Tenxhere prej çeliku inox me 3 furra me derë qelqi të shkrirë, furrë (kapacitet 19 L, kapacitet 1500W) e pajisur me skarë (kapacitet 1350W). E pajisur me termoelement sigurie, mbrojtës të flakës anësore, djegëse prej gize, ndalesë për tenxhere kundër rrotullimit, bllokim i derës së furrës dhe mbështetje kardani (pjerrësi). Mbyllet mbrapsht për të lehtësuar instalimin anësor. Ndezja elektrike. Përdorni me gaz propan / butan, presioni i lidhjes 30 bar.

BRETAGNE DISEGNO

BRETAGNE RICAMBI

njësitë e masës

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BRITTANY COOKING”

Your email address will not be published. Required fields are marked *