BOA ORMEGGIO

73.54 

Available on backorder

Description

 1515230

Descrizione

Boa da ormeggio gonfiabile colore arancio, tirante e girella terminale in acciaio zincato. Ø mm. 300, Lung. tirante mm. 600, Peso Kg. 3, Asta: corta.

Përshkrim

Buzë ankorimi me fryrje në ngjyrë portokalli, shufër lidhëse dhe rrotulluese terminale prej çeliku të galvanizuar. Ø mm. 300, Gjatësia shufra lidhëse mm. 600, Pesha Kg 3, Bosht: i shkurtër

Articolo Descrizione
1515230 BOA ORMEGGIO Ø MM.300
1515240 BOA ORMEGGIO Ø MM.400
1515250 BOA ORMEGGIO Ø MM.500
1515260 BOA ORMEGGIO Ø MM.600

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOA ORMEGGIO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *