BOA DA REGATA JUMBO

766.00 

Available on backorder

Description

 P40266

Descrizione

Boa da regata Jumbo destinata alle grandi unità, è facilmente visibile anche da grande distanza grazie alla sua altezza di cm 320. Realizzata in PVC 1100 decitex, resiste perfettamente alle movimentazioni ed agli eventuali abbordaggi durante le regate. I tre punti di fissaggio rinforzati, situati sotto la sua base, permettono di zavorrarla in funzione delle condizioni del mare e del vento, le sue 5 impugnature ripartite sulla struttura ne facilitano la movimentazione è provvista di 3 tasche cm 60×90 dove potervi alloggiare un logo o una pubblicità. Dotata di due anelli nella parte alta per fissarvi una bandiera.

Përshkrim

Buzë garash Jumbo e destinuar për anije të mëdha, është lehtësisht e dukshme edhe nga një distancë e madhe falë lartësisë së saj prej 320 cm E bërë nga PVC 1100 decitex, ajo i reziston në mënyrë perfekte trajtimit dhe çdo hipjeje gjatë regatave. Tre pikat e fiksimit të përforcuar, të vendosura nën bazën e tij, e lejojnë atë të balastohet sipas kushteve të detit dhe erës, 5 dorezat e tij të shpërndara në strukturë lehtësojnë trajtimin e tij dhe është i pajisur me 3 xhepa 60×90 cm ku mund të strehoheni. një logo ose reklamë. E pajisur me dy unaza në krye për të ngjitur një flamur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BOA DA REGATA JUMBO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *