BINOCOLO 7X50 AUTOFOCUS CON BUSSOLA

500.00 

Description

Articolo P1045038
 
BINOCOLO 7X50 AUTOFOCUS CON BUSSOLA
 
Descrizione
 
Binocolo con ottica 7×50 ad alta risoluzione, regolazione autofocus, stagno a immersione. Bussola integrata con retroilluminazione pienamente operativa tra i 40 ° e i 60 ° latitudine nord. Rivestimento antiurto e antiscivolo. Campo visivo 132 mt., prisma BAK-4. Trattamento multi. Oculari in gomma rovesciabili per un miglior confort visivo. Completo di fodero, cinghia e panno per la pulizia. Lunghezza mm. 200, peso 900 gr. Colore nero e giallo.
 
Unità di misura N
 
Përshkrim
 
Dylbi me optikë me rezolucion të lartë 7×50, rregullim i fokusit automatik, zhytje e papërshkueshme nga uji. Busull i integruar me dritë të pasme plotësisht funksionale midis 40 ° dhe 60 ° gjerësi gjeografike veriore. Veshje e qëndrueshme nga goditja dhe jo rrëshqitëse. Fusha e shikimit 132 mt., Prizmi BAK-4. Shumë trajtim. Syze gome të kthyeshme për një rehati më të mirë vizuale. Plotësoni me mbështjellës, rrip dhe leckë pastrimi. Gjatësia mm. 200, pesha 900 gr. Ngjyra e zezë dhe e verdhë.
 
Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BINOCOLO 7X50 AUTOFOCUS CON BUSSOLA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *