BERG INSULATED WINTER JACKET

96.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

BERG INSULATED WINTER JACKET

No.

76201
Lightweight but warm, the Berg Jacket offers protection in cold conditions with 160 g of insulation in the body and 120 g in the sleeves. The Berg also features a drop back for extended coverage along with an adjustable hood and cuffs to modify the fit accordingly.

Select size:

Fiber Content:Main fabric: 100% Polyester – 197g/m² – Insulation: 100% Polyester – 160 g/m² in body, 120 g/m² in sleeves

Care Instructions:Machine wash in luke warm water – 40°C, Do not bleach, Do not tumble dry , Do not iron, Do not dry clean

FEATURES

160g Insulation in the Body & 120g in Sleeves
No shoulder seams
Reflective elements
Detachable hood
Brushed polyester inside collar
Chin guard
ID-Card loop
PERKTHIMI:

XHAKETE DIMRI I IZOLUAR BERG
NO

76201
E lehtë por e ngrohtë, Xhaketa Berg ofron mbrojtje në kushte të ftohta me 160 g izolim në trup dhe 120 g në mëngët. Berg përmban gjithashtu një kthim prapa për mbulim të zgjatur së bashku me një kapuç dhe pranga të rregullueshme për të modifikuar përshtatjen në përputhje me rrethanat.

MASAT E DISPONUESHME

Përmbajtja e fibrave:
Pëlhurë kryesore: 100% poliestër – 197 g/m² – Izolimi: 100% poliestër – 160 g/m² në trup, 120 g/m² në mëngë

Udhëzimet e kujdesit:
Lahet në makinë në ujë të vakët – 40°C, Mos zbardh, Mos thahet në tharëse, Mos hekuros, Mos pastrohet në tharje

TIPARET
160 g izolim në trup dhe 120 g në mëngë
Nuk ka shtresa të shpatullave
Elementet reflektuese
Kapuç i ndashëm
Poliestër i krehur brenda jakës
Mbrojtës i mjekrës
Lak i kartës së identitetit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BERG INSULATED WINTER JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *