AUTOCLAVE FLOJET PER LAVAGGIO

361.00 

Available on backorder

Description

 1635283

Descrizione

Autoclave autoadescante ad alta pressione adatta per lavare la coperta e le ancore. Può essere usata sia per acqua dolce che salata. Si spegne automaticamente quando si chiude lo spruzzo della pistola. Viene fornita con una coppia di raccordi filettati da 3/4” , una coppia di portagomma, filtro e pistola.

Unità di Misura

N
PERKTHIMI:

Artikulli 1635283

Përshkrimi

Autoklava vetë-mbushëse me presion të lartë e përshtatshme për larjen e mbuleses dhe

per spirancat. Mund të përdoret si për ujë të freskët ashtu edhe për ujë të kripur. Fiket automatikisht kur spërkatja e armës është e mbyllur. Furnizohet me një palë pajisje me fileto 3/4”, një palë hundë zorre, filtër dhe pistoletë.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AUTOCLAVE FLOJET PER LAVAGGIO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *