ASPIRATORE PORTATA 750 MC/ORA

160.00 

Available on backorder

Description

 3334212D

Descrizione

Aspiratore centrifugo in ABS nero di grande portata, particolarmente indicato per la ventilazione e l’aspirazione nei vani dei motori turbocompressi.

Unità di misura N

Përshkrim

Aspirator centrifugale me kapacitet të madh në ABS të zezë, veçanërisht i përshtatshëm për ventilim dhe aspirim në ndarjet e motorëve me turbo.

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ASPIRATORE PORTATA 750 MC/ORA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *