ASHTRAY WITH LID WINDPROOF – WELCOME BLUE

51.99 

Description

Cenicero antiviento fabricado en polipiel ycazuela interior ytapa en acero inoxidable.
En la base dispone de un peso que hace que el cenicero sea estable y antideslizante evitando que resbale de la mesa, sin el riesgo que caigan colillas al suelo.

Tavëll i bërë nga lëkure dhe ne brendesi eshte i berë prej çeliku inox
Baza ka një peshë që e bën tavëllën të qëndrueshme dhe jo të rrëshqitshme, duke parandaluar rrëshqitjen e saj nga tavolina, pa rrezikun e cigareve që bien në tokë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ASHTRAY WITH LID WINDPROOF – WELCOME BLUE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *