ANELLI DI RINVIO CON TRECCIA DYNEEMA

82.26 

Available on backorder

Description

 7860460

Descrizione

Anelli di rinvio con anello in Dyneema in alluminio anodizzato di colore grigio. L’anello combinato con il loop di Dyneema offre una soluzione rapida, efficiente, semplice ed estremamente potente per cambiare la direzione di qualsiasi cima. L’occhio in alluminio anodizzato rigido è progettato per avere ottime proprietà antiusura con basso attrito, che in combinazione con l’anello in Dyneema ad alta resistenza conferisce un peso ridotto eccezionale a prestazioni e rapporto di carico molto elevati.

Unità di misura N

Përshkrim

Unaza kthyese me unazë Dyneema në alumin prej gri të anodizuar. Unaza e kombinuar me lak Dyneema ofron një zgjidhje të shpejtë, efikase, të thjeshtë dhe jashtëzakonisht të fuqishme për të ndryshuar drejtimin e çdo litari. Syri i ngurtë prej alumini i anodizuar është projektuar të ketë veti të shkëlqyera kundër konsumimit me fërkime të ulëta, të cilat në kombinim me unazën Dyneema me forcë të lartë japin një peshë të ulët të jashtëzakonshme me raport shumë të lartë të performancës dhe ngarkesës.

Njësia e masës N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANELLI DI RINVIO CON TRECCIA DYNEEMA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *