ANCHOR KEYCHAIN

5.50 

Description

1414404

Description

Soft and floating EVA anchor model, re-using a colored, non-toxic and resistant protective vinyl film. Assortment colors: green, red, blue, yellow, white, fuchsia, orange, blue. Pack of 10 pcs.

units of measure

N

Përshkrim

Varese celesash e prodhuar prej materiali te butë pluskues i dizenjuar si spirance, duke ri-përdorur një film vinyl mbrojtës me ngjyrë, jo toksik dhe rezistent. Ngjyrat e asortimentit: jeshile, e kuqe, blu, e verdhë, e bardhë, fuchsia, portokalli, blu.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ANCHOR KEYCHAIN”

Your email address will not be published. Required fields are marked *