XTREME 28 ICEBOX

89.00 

Available on backorder

Category: Tag:

Description

Art. 2423000

High-density polyethylene icebox with polyurethane insulation. Designed to keep large volumes of food and drinks cool. The lids are strong enough to seat up to 113 kg.

Art. 2423000

Kuti akulli polietileni me densitet të lartë me izolim poliuretani. Projektuar për të mbajtur të freskëta sasi të mëdha ushqimesh dhe pijesh. Kapakët janë mjaft të fortë për të vendosur deri në 113 kg.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “XTREME 28 ICEBOX”

Your email address will not be published. Required fields are marked *