X0 IN ALUMINIUM

1,206.80 

Available on backorder

Description

0303312

Description

Designed for rope and chain with a single gipsy, thanks to a special device that keeps the rope attached to the gipsy. Made of a special aluminum alloy resistant to marine corrosion, polished and anodised. A polycarbonate protection that completely covers the base, makes it particularly suitable for rafts or small boats up to 8 meters. Complete with control box and handle.

units of measure

N
Perkthimi:

0303312

Përshkrim

Projektuar për litar dhe zinxhir me një cigan të vetëm, falë një pajisjeje të veçantë që mban litarin pranë ciganit. E bërë nga një aliazh alumini detar rezistent ndaj korrozionit, i lëmuar dhe i anodizuar. Një mbrojtje polikarbonate që mbulon plotësisht bazën, e bën atë veçanërisht të përshtatshëm për anije të vogla ose anije deri në 8 metra. E kompletuar me kuti kontrolli dhe dorezë.

0303312 MANUALE ITA

njësitë e masës

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “X0 IN ALUMINIUM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *