WOMEN’S CASCAIS BIKINI TOP

60.00 

Description

No. 33941
WOMEN’S CASCAIS BIKINI TOP
This classic tie-top bikini top has an active fit and light padding in the cups. It’s also planet-friendly, made with 85% recycled polyester with a touch of lycra. Pair it with our Cascais Bikini Bottom.
Weight60g

Nr. 33941

Ky bust  ka një përshtatje aktive dhe mbushje të lehtë në kupat. Është gjithashtu miqësor ndaj planetit, i bërë me 85% poliestër të ricikluar me një prekje stilastike. Kombinoje me fundin tonë të bikinit Cascais.
Pesha: 60g

Madhësia e disponueshme: M; XL  
Ngjyra e disponueshme: 436
Madhësia e disponueshme: XS; S; M; L; XL
Ngjyra e disponueshme: 853 GREY FOG
Madhësia e disponueshme: XS; S; M; L; XL   
Ngjyra e disponueshme: BLACK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S CASCAIS BIKINI TOP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *