WC ELETTRICO TMC 12V

441.00 

Available on backorder

Description

 2424812

Descrizione

WC marino elettrico in porcellana bianca sedile in plastica fornito con interruttore per il comando della pompa. Portagomma entrata e uscita Ø mm. 25. 12V-18A. Certificati CE ISO 8846 (Ignition Protection). Completo di pannello elettrico art. 2424906.

Unità di misura N

Përshkrim

Tualet detar elektrik në sedilje plastike prej porcelani të bardhë i furnizuar me çelës kontrolli të pompës. Lidhës i zorrës së hyrjes dhe daljes Ø mm. 25. 12V-18A. Certifikuar CE ISO 8846 (Mbrojtja e Ndezjes). Plotësoni me artin e panelit elektrik. 2424906.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WC ELETTRICO TMC 12V”

Your email address will not be published. Required fields are marked *