WATERPROOF LED RADIO CONTROLLED PROJECTOR

649.99 

Description

4040421

Led radio-controlled spotlight made of polycarbonate with a nylon base. Cold white light 5500-6300 K. Horizontal movement of 355 ° and vertical of 70 °, complete with remote radio control with a range of 50 meters. Excellent resistance to corrosion even in adverse weather conditions. 125 ° illumination beam. Duration of LEDs equal to 50000 hours. Supplied with 4 meters of cable for electrical connection

PERKTHIMI:

Dritë LED i kontrolluar me radio, i bërë nga polikarbonat me një bazë najloni. Drita e bardhë e ftohtë 5500-6300 K. Lëvizje horizontale 355 ° dhe vertikale 70 °, e kompletuar me telekomandë radio me rreze 50 metra. Rezistencë e shkëlqyer ndaj korrozionit edhe në kushte të pafavorshme të motit. Rreze ndriçimi 125 °. Kohëzgjatja e LED-ve është e barabartë me 50000 orë. Furnizohet me 4 metra kabllo për lidhje elektrike

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WATERPROOF LED RADIO CONTROLLED PROJECTOR”

Your email address will not be published. Required fields are marked *