VOLANTE T12 Ø NERO MM.300

138.12 

Description

 4345232

Descrizione

Volante a 3 razze con impugnatura e razze in acciaio inox rivestite in poliuretano morbido,cono universale

Unità di misura

N
Perkthimi:

4345232

Rrota Rrota T12 Ø E ZE MM.300

Përshkrim

Timon me 3 koka me dorezë dhe bishta prej çeliku inox të veshur me poliuretani të butë, kon universal
Njësia matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VOLANTE T12 Ø NERO MM.300”

Your email address will not be published. Required fields are marked *