VHF IC-M37E

285.56 

Description

 5550037

Descrizione:

Ricetrasmettitore VHF galleggiante, in caso di caduta accidentale in acqua, l’IC-M37E galleggia emette un suono di allarme ed un led rosso inizia a lampeggiare. L’apparato galleggia anche con il microfono HM-213 collegato (non fornito). Grado di protezione: IP57. Ampio display e tasti funzione retroilluminati, le dimensioni dei tasti permettono l’uso della radio anche quando si indossano i guanti. Accesso immediato al canale 16, funzione TAG, permette di identificare i canali preferiti durante la scansione e memorizza gli ultimi cinque canali utilizzati. Funzione di allerta batteria scarica e AquaQuake per espellere l’acqua dalla griglia dell’altoparlante. Pacco batterie agli ioni di litio in dotazione (BP-296) per una autonomia fino a 12 ore. Regolazione automatica del volume. Eccellente qualità audio: 700mW. Potenza RF: 6W. Resistente a norme MIL-STD-810G. Dotazione : Batteria BP-296 Li-Ion (3,6V/2350 mAh), caricabatterie da tavolo BC-235, adattatore AC BC-217S, antenna FA-SC59V, clip da cintura MB-133, cinghiello, manuale d’uso. Dimensioni mm 60x39x140h, peso gr 293

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

5550037

VHF IC-M37E RADIO DORE

Përshkrimi:

Transmetuesi VHF lundrues, në rast të rënies aksidentale në ujë, IC-M37E noton lëshon një tingull alarmi dhe një LED i kuq fillon të ndizet. Pajisja noton edhe me mikrofonin HM-213 të lidhur (nuk furnizohet). Shkalla e mbrojtjes: IP57. Çelësat e mëdhenj të ekranit dhe funksionit me ndriçim, madhësia e çelësave lejojnë përdorimin e radios edhe kur mbani dorashka. Qasja e menjëhershme në kanalin 16, funksioni TAG, ju lejon të identifikoni kanalet tuaja të preferuara gjatë skanimit dhe ruan pesë kanalet e fundit të përdorura. Funksioni i alarmit të ulët të baterisë dhe AquaQuake për të nxjerrë ujë nga grila e altoparlantëve. Paketa e baterisë litium-jon e furnizuar (BP-296) për jetëgjatësi të baterisë deri në 12 orë. Rregullimi automatik i volumit. Cilësi e shkëlqyer audio: 700mW. Fuqia RF: 6W. Rezistent ndaj standardeve MIL-STD-810G. Pajisjet: Bateri Li-Jon BP-296 (3.6V / 2350 mAh), ngarkues desktop BC-235, përshtatës AC BC-217S, antenë FA-SC59V, kapëse rrip MB-133, rrip, manual përdoruesi. Përmasat 60x39x140h mm, pesha 293 g

Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VHF IC-M37E”

Your email address will not be published. Required fields are marked *