VHF HM 130

235.00 

Description

 5550250

Descrizione:

Vhf galleggiante e lampeggiante, trasmette con una potenza massima di 5 Watt utilizzando un pacco batterie tradizionale o la batteria ricaricabile al litio. Canali privati programmabili (solo per enti autorizzati). Canale 16, Dual/triWatch. Autonomia indicativa di 8 ore in Stand-by. Contenuto della confezione: Vhf, Antenna, carica batteria da tavolo, batteria da 1200 mAh, clip da cintura, manuale. Dimensioni antenna esclusa mm 130 x 56 x 30

Perkthimi:

5550250

VHF HM 130

Përshkrim:

VHF lundrues dhe ndezës transmeton me një fuqi maksimale prej 5 Watts duke përdorur një paketë baterie tradicionale ose bateri litiumi të ringarkueshme. Kanale private të programueshme (vetëm për subjektet e autorizuara). Channel 16, Dual / TriWatch. Autonomi e përafërt prej 8 orësh në Stand-by. Përmbajtja e paketimit: Vhf, Antenë, karikues baterie desktop, bateri 1200 mAh, kapëse rripi, manual. Dimensionet e antenës (me përjashtim të antenës) 130 x 56 x 30 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VHF HM 130”

Your email address will not be published. Required fields are marked *