VASCHETTA DI RACCOLTA ACQUE GRIGIE

310.00 

Available on backorder

Description

1616210

Descrizione:

Nuovo sistema di scarico per la doccia completamente automatico e semplice da installare dotato di: coperchio a scatto sigillato per evitare spruzzi d’acqua indesiderati, pompa ad alta capacità (800 GPH/ 3028 LPH) per far fronte all’acqua grigia in entrata, interruttore a galleggiante, valvola di non ritorno a prevenzione del riflusso e per evitare la fuoriuscita di cattivi odori. Assemblato con sistema Fast Fix: coperchio, pompa, filtro e interruttore a galleggiante possono essere rimossi e riparati senza attrezzi. Compresi nella confezione nr.1 portagomma filettato da 3/4 “(19mm), nr.1 da 1” (25mm), nr. 1 da 1-1 / 8 “(29mm) per le entrate e guide per il montaggio.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

1616210

VASKETA UJI GRI 98B-12 V.

Përshkrimi:

Sistemi i ri i shkarkimit të dushit plotësisht automatik dhe i lehtë për t’u instaluar i pajisur me: kapak të mbyllur për të shmangur spërkatjen e padëshiruar të ujit, Pompë me kapacitet të lartë (800 GPH / 3028 LPH) për të përballuar ujin gri në hyrje, ndërprerës me notues, valvul pa kthim për të parandaluar kthimin dhe për të parandaluar ikjen e aromave të pakëndshme. Montuar me sistemin Fast Fix: kapaku, pompa, filtri dhe çelësi notues mund të hiqen dhe riparohen pa mjete. Përfshirë në paketim 1 3/4 “(19mm) lidhës i zorrës së filetuar, 1 1″ (25mm) nr. 1 1-1 / 8” (29 mm) për hyrjet dhe shinat e montimit.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VASCHETTA DI RACCOLTA ACQUE GRIGIE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *