VALIGIA STAGNA VUOTA

240.00 

Available on backorder

Description

 5603512

Descrizione:

Valigie stagne galleggianti e indistruttibili. Il materiale che costituisce il corpo della valigia è una speciale resina plastica ad alto spessore caratterizzata da una eccezionale resistenza agli urti e alla corrosione. Le guarnizioni in neoprene la proteggono da acqua, polveri ed altri agenti esterni in genere. Serratura ad alta resistenza per una perfetta tenuta ermetica, predisposta per lucchetto. Maniglia ergonomica rinforzata. Valvola manuale di pressurizzazione. Tutto questo permette l?utilizzo nelle condizioni più disparate ed estreme dal settore nautico, aereonautico e militare per custodire in massima sicurezza apparecchiature elettroniche, fotografiche, tecniche, mediche, ecc.. L?imbottitura interna di spugna precubettata facile da sagomare permette di creare sicuri alloggiamenti su misura per qualsiasi tipo di oggetto da contenere. Temperatura di utilizzo da -33° a 90°C. Risultano conformi IP67 – Defence Standard 81-41. Stanag 4280 Direttiva 2002/95/EC.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

5603512

VALIXHE LUNDRUESE E PATHYESHME MM. 517X277X217

PërshkrimI:

Valixhe lundruese dhe të pathyeshme të papërshkueshme nga uji. Materiali që përbën trupin e valixhes është një rrëshirë e veçantë plastike me trashësi të lartë e karakterizuar nga rezistencë e jashtëzakonshme ndaj goditjeve dhe korrozionit. Mbulesat neoprene e mbrojnë atë nga uji, pluhuri dhe agjentë të tjerë të jashtëm në përgjithësi. Bllokim me rezistencë të lartë për një vulë hermetike perfekte, gati për dry. Dorezë e përforcuar ergonomike. Valvula e presionit manual. E gjithë kjo lejon përdorimin në kushtet më të ndryshme dhe ekstreme nga sektori detar, aeronautik dhe ushtarak për të mbajtur në sigurinë maksimale pajisjet elektronike, fotografike, teknike, mjekësore etj., strehime të bëra me porosi për çdo lloj objekti që përmban. Përdorni temperaturën nga -33 ° deri në 90 ° C. Ato janë në përputhje me IP67 – Standardin e Mbrojtjes 81-41. Stanag 4280 Direktiva 2002/95 / KE.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VALIGIA STAGNA VUOTA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *