VALIGETTA PRONTO SOCCORSO

60.00 

Description

 1213606

Descrizione

Valigetta pronto soccorso contenitore in plastica colore arancio a tenuta stagna per Natanti fino a 10 mt di lunghezza e navigazione entro le 12 miglia dalla costa. Dim. mm. 290 x 215 x 90H. NON OMOLOGATAN°6 Buste garza sterile cm 18×40 N°3 Buste garza sterile cm 10×10 N°1 Flacone disinfettante da 125 ml N°2 Salviette STOP per punture d’insetti N°3 Salviette ammoniaca N°1 Pacco cotone compresso gr.125 N°3 Bende di garza idrofila m 3,5 x cm 10 N°2 Bende elastiche da m 4 x cm 8 N°2 Buste monogel per ustioni gr 3,5 N°1 Astuccio 40 cerotti assortiti DRY Skin CER041 N°1 Rotolo Cerotto ad in TNT m5 x cm 2,5 N°1 Paia di forbici tagliabendaggi cm 14,5 N°1 Laccio emostatico in nitrile lattex N°1 coperta isotermica oro/arg COP216 N°2 paia di guanti sterili N°1 stecca per fratture cm 22×3 N°1 istruzioni prontosoccorso in 5 lingue

Unità di misura N

Përshkrim

Kutia e ndihmës së shpejtë në kuti plastike portokalli të papërshkueshme nga uji për anije me gjatësi deri në 10 metra dhe lundrim brenda 12 miljeve nga bregu. Dim. Mm. 290 x 215 x 90H. NUK MIRATOHET N ° 6 Zarfë garzë sterile 18×40 cm N ° 3 Zarf garzë sterile 10×10 cm N ° 1 shishe dezinfektuese 125 ml N ° 2 fshirëse STOP për pickimin e insekteve N ° 3 peceta me amoniak N ° 1 pako pambuku të kompresuar gr. 125 N ° 3 fasha hidrofilike me garza m 3,5 x cm 10 N ° 2 Fasha elastike m 4 x cm 8 N ° 2 Çanta monogël për djegie gr 3,5 N ° 1 Rasti 40, ndarje të lëkurës së thatë CER041 N ° 1 Rrotullimi i suvasë në TNT m5 x 2,5 cm N ° 1 gërshërë fashë 14,5 cm N ° 1 Gurëthyes në nitrile lattex N ° 1 batanije izotermale ari / argjend COP216 N ° 2 çifte doreza sterile N ° 1 shkop për thyerje 22×3 cm N ° 1 udhëzime të ndihmës së shpejtë në 5 gjuhë

Njësia e masës N

IVA incl. / me TVSH

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VALIGETTA PRONTO SOCCORSO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *