VALIGETTA PRONTO SOCCORSO TAB. D

294.99 

Available on backorder

Description

1213640

Descrizione

Valigia certificata IP67 per garantire una resistenza all’acqua ed alle polveri, per una sicura protezione del contenuto agli agenti atmosferici. Dotata di guarnizione ermetica valvola automatica di pressurizzazione manico morbido per una presa sicura chiusura di sicurezza a doppio step doppia predisposizione lucchetto cerniera lungo tutto il profilo della valigia con perni in nylon. Norma riferimento: D.M. 10/03/2022 TABELLA D G.U 108 10/05/2022 Norma: I prodotti definiti dispositivi medici, contenuti nel kit pronto soccorso sono conformi a MDR 745/2017 del 05/04/2017

Unità di misura

N

PERKTHIMI

1213640

 

KUTI E NDIHMËS SË PARË TAB. D.

Përshkrim

Valixhe  e certifikuar IP67 për të siguruar rezistencë ndaj ujit dhe pluhurit, për mbrojtje të sigurt të përmbajtjes nga agjentët atmosferikë. E pajisur me dorezë të butë të valvulës automatike të presionit të guarnicionit hermetik për një dorezë të sigurt mbyllje sigurie me dy hapa, mbyllje me zinxhir të dyfishtë të rregulluar paraprakisht përgjatë gjithë profilit të valixhes me kunja najloni. Standardi i referencës: D.M. 10/03/2022 TABELA D G.U 108 10/05/2022 Standard: Produktet e përcaktuara si pajisje mjekësore, të përfshira në çantën e ndihmës së parë përputhen me MDR 745/2017 të datës 05/04/2017

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VALIGETTA PRONTO SOCCORSO TAB. D”

Your email address will not be published. Required fields are marked *