TROMBA PW3 OMOLOGATA RINA

642.00 

Available on backorder

Description

3838450

Descrizione:

Tromba omologata R.I.Na. ELE/118208CS/001 e LLOYD’S REGISTER MCA Bureau Veritas e NMMA in accordo alle norme internazionali COLREG 72 IMO classe III. Per imbarcazioni da diporto e lavoro da 20 a 75 mt., livello sonoro 132 dB, 315 Hz. Solo corno colore bianco, funziona con I’aria compressa disponibile a bordo, 6/12 atm. Peso kg. 3,5. Alimentazione 24V, ass. 4,5 Amp.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

3838450

BORI RINA 24V. 4.5A

Përshkrimi:

Bori R.I.Na. ELE / 118208CS / 001 dhe LLOYD’S REGISTER MCA Bureau Veritas dhe NMMA në përputhje me standardet ndërkombëtare COLREG 72 IMO i klasës III. Për anijet argëtuese dhe pune nga 20 deri në 75 metra, niveli i zërit 132 dB, 315 Hz. Vetëm bori i bardhë, funksionon me ajër të kompresuar të disponueshëm në bord, 6/12 atm. Pesha kg. 3.5. Furnizimi me energji elektrike 24V, abs. 4.5 Amp.

Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TROMBA PW3 OMOLOGATA RINA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *