TRECCIA LIGHTDY ROSSA ALTISSIMA TENACITA’

134.20 

Available on backorder

Description

 0804704R

Descrizione

Treccia a 12 fusi realizzata con un mix di DYNEEMA SK75 e fiocco poliestere senza anima interna. Leggera e di altissima resistenza e tenacità, facilmente impalmabile grazie alla sua particolare costruzione e piacevole al tatto grazie alle fibre antiscivolo con cui è composta. Utilizzata per molteplici applicazioni tipo le manovre sulle derive che necessitano di regolazione manuale, come scotta, spi e randa

Përshkrim

Gërsheti me 12 gishta të bërë me një përzierje të DYNEEMA SK75 dhe kapëse poliesteri pa bërthamë të brendshme. I lehtë dhe me rezistencë dhe qëndrueshmëri shumë të lartë, përhapet lehtësisht falë konstruksionit të veçantë dhe i këndshëm në prekje falë fibrave që nuk rrëshqasin me të cilat është i përbërë. Përdoret për aplikime të shumta të tilla si manovrat në gomone që kërkojnë rregullim manual, të tilla si fletë, spina dhe vela kryesore

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRECCIA LIGHTDY ROSSA ALTISSIMA TENACITA’”

Your email address will not be published. Required fields are marked *