TRECCIA ALTA TENACITA’

6.99 

Available on backorder

Description

0801302BL

Descrizione

Treccia con calza esterna in poliestere ad Alta tenacita’ ed anima interna in nylon ad Alta tenacita’ a trefoli paralleli. Trecciolina morbida, versatile e molto tenace, insensibile agli agenti atmosferici. Con segnalino colorato, ideale per wind-surf, fucili sub, legature in genere, ecc..

Unità di Misura

N
PERKTHIMI

0801302BL

CIMA BLU Ø MM.2X40MT

Përshkrimi

Gërsheti me çorape të jashtme poliester me qëndrueshmëri të lartë dhe bërthamë të brendshme në najlon me qëndrueshmëri të lartë me fije paralele. Gërsheti i butë, i gjithanshëm dhe shumë i qëndrueshëm, i pandjeshëm ndaj agjentëve atmosferikë. Me marker me ngjyra, ideale për surfistët e erës, shtiza, ligaturat në përgjithësi etj.

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRECCIA ALTA TENACITA’”

Your email address will not be published. Required fields are marked *