TRASDUTTORE DA POPPA “TRIPLESHOT” PER HOOK/REVEAL TS

277.99 

Available on backorder

Description

5605297

Descrizione

Trasduttori per HOOK 2 TS / REVEAL TS non compatibili con altri strumenti

Unità di Misura

N
PERKTHIMI

5605297

200 KHZ DHE 455 / 800 KHZ

Përshkrim

Përkthyesit për HOOK 2 TS / REVEAL TS nuk janë të përputhshëm me instrumente të tjerë

Njësia e Matjes

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRASDUTTORE DA POPPA “TRIPLESHOT” PER HOOK/REVEAL TS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *