TOWEL SET WAVES SANTORINI – WHITE, 3 PC

86.99 

Categories: ,

Description

53101

The SANTORINI set of 3 towels is a nautical design by Marine Business for bathroom and bedroom.
Made from top quality terry towelling the set includes bath, shower and bidet towels.

Choose from the different colors, designs and teaxtures.
To match the bath towels you will also find non-slip bathmats to enjoy beautiful decor and comfort on board.

53101

Seti SANTORINI prej 3 peshqirësh është një dizajn detar nga Marine Business për banjo dhe dhomë gjumi.
Bërë nga maretial terri me cilësi të lartë, grupi përfshin peshqir vaske, dush dhe bidet.

Zgjidhni nga ngjyrat, modelet dhe tekstrat e ndryshme.
Për t’u përshtatur me peshqirët e banjës do të gjeni gjithashtu tapet te vogël jo të rreshqitshem për tualetin, për të shijuar dekor dhe komoditet të bukur në bord.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TOWEL SET WAVES SANTORINI – WHITE, 3 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *