TOWEL SET, IBIZA – BLUE, 3 PCS

86.99 

Category:

Description

54102

Bath towel set with 3 sizes.
The Ibiza collection’s elegant and nautical design is perfect for both your boat and house.

Bathroom collection made of high quality 550 g terry cloth

Perkthimi

Seti për peshqir banjo me 3 madhësi.
Dizajni elegant dhe detar i koleksionit Ibiza është i përsosur për të dy, anijet dhe shtëpinë tuaj.

Koleksion banjo i bërë me cilësi të lartë 550 g material terri

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TOWEL SET, IBIZA – BLUE, 3 PCS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *