TORNADO BINOCULAR 7X50

494.12 

Description

 5302320

Description

Optic 7×50. Waterproof also if dipped in water, impact resistant rubber armouring, nitrogen draining, dioptre adjustment ring, multi treatment optics (BAK-4), built-in compass with illumination, supplied with case, straps and directions for use. Weight 890 g.

5302320

Përshkrim

Optike 7×50. I papërshkueshëm nga uji edhe nëse zhytet në ujë, armaturë gome rezistente ndaj goditjes, kullim me ane te nitrogjenit, unazë rregulluese e dioptrës, optikë shumëtrajtimi (BAK-4), busull e integruar me ndriçim, shoqerohet me portofol mbajtes, rripa dhe udhëzime për përdorim. Pesha 890 g.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TORNADO BINOCULAR 7X50”

Your email address will not be published. Required fields are marked *