TIMONERIA IDRAULICA GF150BRT UNIVERSALE

1,336.10 

Available on backorder

Description

4344370

Descrizione:

Kit GF150BRT Comprende: Pompa GM0-MRA capacità 17 cc, giri da banda a banda 4,9 + cilindro MC150BR + kit raccordi + kit imbarco olio + 6×2 mt tubo SAE100R7 5/16 con raccordi pressati da un lato + 2 Lt. olio idraulico. E’ possibile fornire i tubi completamente raccordati fornendoci la lunghezza definitiva. Asta di collegamento al motore composta da due metà per facilitare il montaggio/smontaggio del cilindro in condizioni di poco spazio nel pozzetto. Per motori Honda 115/130 (vecchio modello fuori produzione) e Yamaha 40/50/60/70, Optimax 90 e 155 installare la leva X.342.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

4344370

TIMON HIDRAULIK UNIVERSAL GF150BRT

Përshkrimi:

Kompleti GF150BRT Përfshin: Kapaciteti i pompës GM0-MRA 17 cc, rrotullimet nga brezi në brez 4.9 + cilindër MC150BR + çantë montimesh + çantë mbushëse vaji + zorrë 6×2 m SAE100R7 5/16 me pajisje të shtypura nga njëra anë + 2 Lt vaj hidrolik. Është e mundur furnizimi i tubave të lidhur plotësisht duke na siguruar gjatësinë përfundimtare. Shufra lidhëse me motorin e përbërë nga dy gjysma për të lehtësuar montimin / çmontimin e cilindrit në kushte të hapësirës së kufizuar në kabinë. Për motorët Honda 115/130 (modeli i vjetër i ndërprerë) dhe Yamaha 40/50/60/70, motorët Optimax 90 dhe 155 instalojnë levën X.342.
Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TIMONERIA IDRAULICA GF150BRT UNIVERSALE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *