THROUGH TRANSDUCER B150M

646.00 

Available on backorder

Description

5605203

Description

Thru-Hull Chirp transducer. Work with medium band frequencies from 95 to 155Khz designed for fishermen. Suitable for glass, wood and metal fiber hulls (if suitably insulated). Built in three models with different positions of the internal ceramic element to adapt to boats with a more or less inclined hull. For fairings from 0 to 7. Opening cone 26 ° -17 °. Compatible with HDSGEN3, CARBON, Simrad NSS EVO3. It does not allow the structure scan and the sidescan to function without the appropriate additional transducer. 12 mt of extendable cable with the article 5605250 of another 6 mt

units of measure

N
Perkthimi:

5605203

0 ° TILT FOR 0 ° – 7 ° FAIRINGS – 9 PIN Lidhës XSONIC

Përshkrim

Transduktori i cicërimës Thru-Hull. Punoni me frekuenca të brezit të mesëm nga 95 në 155Khz të dizajnuara për peshkatarët. I përshtatshëm për trupat e fibrave prej qelqi, druri dhe metali (nëse janë të izoluar në mënyrë të përshtatshme). Ndërtuar në tre modele me pozicione të ndryshme të elementit të brendshëm qeramik për t’u përshtatur me anije me një byk pak a shumë të prirur. Për feregjet nga 0 në 7. Koni i hapjes 26 ° -17 °. E pajtueshme me HDSGEN3, CARBON, Simrad NSS EVO3. Nuk lejon që skanimi i strukturës dhe skanimi anësor të funksionojnë pa dhënësin shtesë përkatës. 12 mt kabllo të zgjerueshme me artikullin 5605250 të 6 mt të tjera
njësitë e masës

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THROUGH TRANSDUCER B150M”

Your email address will not be published. Required fields are marked *