TELO TERMORETRAIBILE

770.00 

Available on backorder

Description

6565806

Descrizione:

Telo termoretraibile di colore bianco prodotto in polietilene di prima scelta e con un additivo di colore bianco stabilizzato ai raggi ultravioletti (UV). Presenta il vantaggio di riflettere i raggi del sole e quindi favorisce una migliore conservazione ed il mantenimento di basse temperature. Ideale per il rimessaggio di ogni imbarcazione all’esterno. Utilizzabile anche per imballaggi di imbarcazioni in fase di spedizione sia via camion che via nave.

Unità di Misura:

RT
Perkthiimi:

6565806

MBULESE PER VARKEN POLIETILENI

Përshkrimi:

Fletë e bardhë e tkurrur nga nxehtësia e bërë nga polietileni i cilësisë së lartë dhe me një aditiv të bardhë të stabilizuar me ultraviolet (UV). Ka avantazhin e reflektimit të rrezeve të diellit dhe për këtë arsye favorizon ruajtjen më të mirë dhe ruajtjen e temperaturave të ulëta. Ideale për të ruajtur çdo varkë jashtë. Mund të përdoret gjithashtu për paketimin e varkave që transportohen si me kamion ashtu edhe me anije.
Njësia Matëse:

RT

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TELO TERMORETRAIBILE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *