TELO COPRIBARCA

299.99 

Description

E009118

Descrizione

Copertura per barca indispensabile per proteggere la barca da intemperie, sole e sale. Fabbricata con materiali altamente resistenti: 100% poliestere 300D con rivestimento in poliuretano. Elevata resistenza al sole e protezione dall’umidità. Borsa e fissaggi inclusi. Non utilizzare per il trasporto. Colore grigio.

Unità di Misura

N
PERKTHIMI

E009118

PËR BARKA NGA MT 6.30 DERON 7.10 LARG. MT 3,80

Përshkrimi

Mbulesa thelbësore e varkës për të mbrojtur varkën nga moti i keq, dielli dhe kripa. Prodhuar me materiale shumë rezistente: 100% poliester 300D me veshje poliuretani. Rezistencë e lartë ndaj diellit dhe mbrojtje nga lagështia. Çanta dhe fiksimet e përfshira. Mos e përdorni për transport. Ngjyra: Gri.

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TELO COPRIBARCA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *