TEAK WONDER DRESSING E SEALER LT. 0,5

13 

Description

 6464650

Descrizione

Teak Wonder Dressing & Sealer è un protettivo sicuro e durevole, a base non oleosa, che dona al teak un gradevole aspetto dorato senza scurirlo. Gli speciali componenti presenti tendono a sigillare i pori del legno ostacolando la penetrazione di polvere e sporcizia e proteggono dai raggi ultravioletti gli olii del teak, rallentando l’ossidazione e la decolorazione. Il trattamento contrasta la penetrazione nel legno di liquidi quali gasolio, olio, sangue dei pesci, vernici, che, se non lasciati essiccare, si possono rimuovere facilmente. Resa teorica 5-6 mq/Litri. Latta lt 0.5

Unità di Misura:

N

Përshkrim

Teak Wonder Dressing & Sealer është një mbrojtje e sigurt dhe e qëndrueshme, me bazë jo vaji, e cila i jep dru tik një pamje të këndshme të artë pa e errësuar atë. Komponentët e veçantë të pranishëm tentojnë të mbyllin poret e drurit, duke penguar depërtimin e pluhurit dhe papastërtisë dhe të mbrojnë vajrat e dru tik nga rrezet ultraviolet, duke ngadalësuar oksidimin dhe ndryshimin e ngjyrave. Trajtimi i kundërvihet depërtimit në dru të lëngjeve të tilla si naftë, vaj, gjak peshku, ngjyra, të cilat, nëse nuk lihen të thahen, mund të hiqen lehtësisht. Rendimenti teorik 5-6 m sq / Litra. Mund 0,5 lt

Njësia matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TEAK WONDER DRESSING E SEALER LT. 0,5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *