TEAK 2 SCHIARENTE

50.00 

Description

6464241

Descrizione:

Toglie il colore grigio tipico del legno ossidato ridonandogli il colore e I’aspetto originale. E’ sufficiente stendere il prodotto servendosi di una spugna o di un pennello seguendo la venatura del legno. Lasciare agire per un paio di minuti e risciacquare con acqua dolce. La superficie, dopo il trattamento, risulta chiara, omogenea nel colore e nell’aspetto, pronta per essere impregnata e rivitalizzata. Incolore. Flacone lt 1

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

6464241

TEAK 2 Ndriçimi LT.1

Përshkrimi:

Ai heq ngjyrën tipike gri të drurit të oksiduar, duke rikthyer ngjyrën dhe pamjen e tij origjinale. Mjafton të përhapni produktin duke përdorur një sfungjer ose një furçë duke ndjekur kokrrën e drurit. Lëreni për disa minuta dhe shpëlajeni me ujë të freskët. Sipërfaqja, pas trajtimit, është e qartë, homogjene në ngjyrë dhe pamje, gati për t’u mbarsur dhe ringjallur. Pa ngjyrë. Shishe 1 litër
Njësia matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TEAK 2 SCHIARENTE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *