TAPPO SCARICO PER ACQUE NERE

66.00 

Available on backorder

Description

2310538

Descrizione

Tappo imbarco per acque nere in fusione di acciaio inox AISI 316 lucidato a specchio completamente a filo, con cavetto inox di sicurezza e molla di richiamo. Per aprire premere e ruotare la parte superiore che fuoriesce automaticamente permettendo di svitare il tappo stesso.

Unità di misura

N
Perkthimi:

2310538

Kapaku i kuvertës për ujrat e zeza MM.38

Përshkrim:

Kapaku i kuvertës për ujë të zi në pasqyrën e derdhur AISI 316 prej çeliku inox të lëmuar plotësisht i skuqur, me kabllo sigurie prej çeliku inox dhe pranverë kthyese. Për ta hapur, shtypni dhe rrotulloni pjesën e sipërme që del automatikisht duke ju lejuar të hiqni kapakun vetë.
Njësia matëse

Jo

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TAPPO SCARICO PER ACQUE NERE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *