T-TOP PRO

3,178.00 

Available on backorder

Description

P67015

Description

in polished and anodized aluminum, it fits any boat with a 60 or 130 cm wide center console. Integrated grab handles provide a comfortable grip. Side support bars for added strength. It folds up instantly without tools. Height 214 cm, Length 203 cm, Width 152 cm, Handles Ø 3.2 cm, Tubulars Ø 5.7 cm, Weight 63 kg. The shade cloth must be ordered separately. ARTICLES ONLY ON ORDER

units of measure

N
Perkthimi:

P67015

T-TOP PRO

Përshkrim

në alumin të lëmuar dhe të anodizuar, i përshtatet çdo varkë me një tastierë qendrore të gjerë 60 ose 130 cm. Dorezat e integruara të kapjes sigurojnë një kontroll të rehatshëm. Shufrat mbështetëse anësore për forcë të shtuar. Ai paloset menjëherë pa mjete. Lartësia 214 cm, Gjatësia 203 cm, Gjerësia 152 cm, Dorezat Ø 3.2 cm, Tubulat Ø 5.7 cm, Pesha 63 kg. Pëlhura e hijes duhet të porositet veçmas. ARTIKUJT VETEM PER POROSI
njësitë e masës

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “T-TOP PRO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *