T-TOP ORIGINAL

3,988.99 

Available on backorder

Category:

Description

P66230

Description:

in polished and anodized aluminum, it fits any boat with a 60 or 130 cm wide center console. Integrated grab handles provide a comfortable grip. Side support bars for added strength. It folds up instantly without tools. Height 205 cm, Length 203 cm, Width 152 cm, Handles Ø 3.2 cm, Tubular Ø 4.8 cm, Weight 45 kg. The shade cloth must be ordered separately. ARTICLES ONLY ON ORDER.

Units of measure

N
Perkthimi:

P66230

T-TOP ORIGJINALE

Përshkrimi:

në alumin të lëmuar dhe të anodizuar, i përshtatet çdo anijeje me një tastierë qendrore të gjerë 60 ose 130 cm. Dorezat e integruara të kapjes sigurojnë një kontroll të rehatshëm. Shufrat mbështetëse anësore për forcë të shtuar. Ai paloset menjëherë pa mjete. Lartësia 205 cm, Gjatësia 203 cm, Gjerësia 152 cm, Dorezat Ø 3.2 cm, Tubulare Ø 4.8 cm, Pesha 45 kg. Pëlhura e hijes duhet të porositet veçmas. ARTIKUJT VETYM PR POROSI.
Njësitë e masës:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “T-TOP ORIGINAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *