SUPPORTO INOX PER ANULARE

18.99 

Description

 1010026

Descrizione

Supporto in acciaio inox per salvagente anulare o a ferro di cavallo, con portaboetta. Si può installare su piano, a parete oppure su tubo Ø mm. 22/25, tramite apposito morsetto art. 1011001 incluso. Per anulare art. 1010004/8/9 e boetta art.1040835.

Unità di misura N

Përshkrim

Mbështetëse prej çeliku inox për rrethin e shpëtimit, me mbajtëse kapaku. Mund të instalohet në sipërfaqe, në mur ose në një tub Ø mm. 22/25. Përfshirë 1011001. Për 1010004/8/9 dhe artikulli vozitës 1040835.

Njësia e masës N

IVA incl. / me TVSH

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SUPPORTO INOX PER ANULARE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *