STUCCO POLIESTERE POLY GR.250

16.99 

Description

 6440040

Descrizione

Stucco poliestere bicomponente bianco a base di poliestere ad altissima resistenza e rapida essiccazione per una veloce e duratura riparazione di vetroresina, legno, acciaio, cemento, ecc.. Resistente all’ambiente marino e ai raggi UV. Lattina gr. 250 Incluso catalizzatore.

Unità di misura N

Përshkrim

Stuko e bardhë poliesteri me dy përbërës bazuar në rezistencë shumë të lartë dhe poliestër me tharje të shpejtë për riparim të shpejtë dhe të qëndrueshëm të tekstil me fije qelqi, druri, çeliku, betoni, etj. Rezistent ndaj mjedisit detar dhe rrezeve UV. Mund gr. 250 Përfshirë katalizatorin.

Njësia matëse N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STUCCO POLIESTERE POLY GR.250”

Your email address will not be published. Required fields are marked *